Voztec prezintă un concept inovator pentru casca de protecţie

Noul concept de cască prezentat de Voztec doreşte a aduce un plus de ergonomie şi posibilitatea de a înlătura casca în cazul unui accident mult mai uşor.

Voztec lucrează la un nou concept de cască de protecţie. Inovaţia este reprezentată de modul în care se fixează casca pe cap. Pe undeva este opusul căştii modulare care există în prezent pe piaţă. Partea din spate a căştii poate fi complet detaşată, astfel uşurând intervenţia în cazul unui accident. Pentru moment casca se află în programul de teste pentru omologare. Voztec caută şi investitori pentru a aduce acest prototip, în cazul omologării, în producţia de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.