Vrei să vezi cum se lansează 0-100 km/h cea mai rapidă maşină din lume?

Ştim, am pus o întrebare copilărească. Normal că vrei să vezi asta. Pe aici, te rugăm...

Vrei să vezi cum se lansează 0-100 km/h cea mai rapidă maşină din lume? Vrei să vezi cum se lansează 0-100 km/h cea mai rapidă maşină din lume?

Înainte să spui că „s-a ales praful şi de tinerii din ziua de azi”, trebuie mai întâi să afli ce au făcut. Un grup de studenţi ai Universităţii din Stuttgart au reuşit să bată recordul mondial de timp pentru sprintul 0-100 km/h. Folosindu-se de minunăţia 4WD electrică din imaginile de mai sus - care are 160 de kilograme şi 136 de cai-putere - aceştia au atins 100 km/h cu start de pe loc în 1,779 secunde.

... Gata! A ajuns!

Mai vrea cineva să spună că maşinile electrice sunt plictisitoare? Nu a avut nevoie decât de 136 CP  (alimentaţi de o baterie de 6,62 kWh), de tracţiune integrală şi de o cutie de viteze cu o singură treaptă pentru a porni ca din tun. Ne întrebăm oare cum s-o fi simţind asta...

OK, acum poţi să spui că „s-a ales praful şi de tinerii din ziua de azi”, dacă mai crezi că este cazul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.