Vrei un Dodge Viper decapotabil? Te ajută Prefix Medusa Roadster Convertible

Eşti posesor de Viper dar ai vrea totuşi să-ţi fluture pletele în vânt în timp ce faci liniuţe între semafoare (fără să ţii geamurile deschise)? Apelează cu în credere la Prefix, şi vei avea propriul tău Viper decapotabil.

Vrei un Dodge Viper decapotabil? Te ajută Prefix Medusa Roadster Convertible Vrei un Dodge Viper decapotabil? Te ajută Prefix Medusa Roadster Convertible

Bun, înţelegem că a venit vara şi o decapotabilă îţi creşte cu mult cota faţă de un coupe. Dacă te numeri printre din ce în ce mai puţinii posesori de Dodge Viper, mai ai o scăpare. Băieţii de la Prefix au realizat un kit de conversie botezat Medusa (Manufactured, Engineered, Developed in the USA) cu care orice Viper poate fi transportat într-o decapotabilă.

Practic, mecanicii lor te scapă de plafonul fix şi îţi instalează un soft top retractabil, după care modifică puţin partea din spate fix cât să încapă plafonul pliat când tu ai chef de plimbări boeme în plin soare.

Ah, pachetul Prefix Medusa Roadster Convertible are şi un preţ: 35.000 de dolari. Deocamdată cei de la Prefix vor limita producţia la doar 10 modele, iar dacă numele vă sună obscur am vrea să vă spunem că specialiştii lor chiar ştiu ce fac, deoarece Prefix contribuie la producerea şi asamblarea modelelor standard Viper, în special în ceea ce priveşte partea de vopsitorie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.