Vrei un Lamborghini Reventon second-hand?

Proprietarul britanic al maşinii fabricate în doar 20 de exemplare s-a hotărât să o vândă. Află aici preţul incredibil pe care îl are acest Lamborghini Reventon.

Vrei un Lamborghini Reventon second-hand? Vrei un Lamborghini Reventon second-hand?

Dacă nu te-ai numărat printre cei doar 20 de norocoşi care şi-au putut parca în faţa reşedinţei un Lamborghini Reventon, nu este cazul să disperi. Un proprietar britanic al maşinii a hotărât să se despartă de ea, aşa că a postat pe un site de profil anunţul de vânzare al acesteia, care se poate dovedi o "lectură" foarte interesantă.

Preţul cerut este de 849.950 de lire şi chiar dacă pare o sumă mare, reprezintă doar jumătate din preţul iniţial al Reventonului. Pentru aceşti bani, al doilea proprietar al maşinii se va putea bucura de designul radical, marcat de caroseria din fibră de carbon, vopsită în gri mat, dar şi de interiorul inspirat din lumea avioanelor de vânătoare.

Totuşi, alături de cei 650 CP ai motorului V12 de 6,5 litri şi viteza maximă de 339 km/h, mai există o cifră interesantă, poate chiar cea mai importantă: cea afişată de kilometraj: doar 1.600 km. Aşadar, este aceasta o ofertă suficient de bună?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.