Vremea în ţară la sfârşitul acestei săptămâni

Weekend cu vreme fiţoasă

Vremea în ţară la sfârşitul acestei săptămâni Vremea în ţară la sfârşitul acestei săptămâni

Vineri, vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe creste şi în sud-est. Temperaturile vor fi între 18 şi 28 de grade şi cu minime între 6 şi 17 grade.

În Bucureşti, vremea se încălzeşte uşor. Vor fi şi ploi rapide. Vântul va sufla până la moderat. Maxima ajunge la 25 de grade.

Şi la munte se încălzeşte treptat. Cerul va fi variabil cu înnorări la amiază şi seara când vor fi şi ploi, tunete şi intensificări ale vântului. Vor fi condiţii de grindină.

La mare va fi vreme normal pentru această perioadă. Cer cu unele înnorări, va ploua slab temporar. Temperaturile sunt între 18 şi 20 de grade, cu minime de 13. Ap mării va avea 17-19 grade.

Sâmbătă, la munte, vremea rămâne instabilă. În zona Carpaţilor Meridionali şi în Carpaţii Occidentali vor fi ploi şi descărcări electrice. Poate să cadă şi grindină şi izolat vom avea cantităţi de apă mai mari  în masivele sud-vestice. Temperatura scade uşor comparativ cu vineri.

La mare se păstrează progonoza de vineri.

Duminică, instabilitatea creşte la munte din a doua jumătate a zilei. Astfel, înnorările accentuează şi semnalează ploi, tunete şi vânt intensificat în masivele estice, apoi şi în restul zonei montane. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

La mare, duminică, singura schimbare e că temperatura apei poate să ajungă la 20 de grade.

Sursă Mediafax.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.