VW a înregistrat o creştere de 7,9%

Firma VW a înregistrat o creştere cu 7,9% a vânzărilor în lumea întreagă, în perioada ianuarie-iulie 2007, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

VW a înregistrat o creştere de 7,9% VW a înregistrat o creştere de 7,9%

Un număr de 2,11 milioane de autovehicule au fost livrate în lumea întreagă în doar 7 luni, de la cel mai ieftin model, Fox, până la cel mai scump, Pheaton. Cu 310.000 de maşini VW livrate, luna iulie a înregistrat un nou record pentru acest an, cu o creştere a vânzărilor de peste10,5%.

Cele mai mari vânzări s-au înregistrat în tări ca Brazilia, cu o creştere de peste 30,6%, China cu 25,4% si Argentina cu 20,9%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.