VW Beetle din aur la Luxury Show

Luxury Show, singurul eveniment din Romania dedicat în exclusivitate brandurilor de lux, a scos din cutia cu bijuterii un old-timer aurit, VW Beetle.

VW Beetle din aur la Luxury Show VW Beetle din aur la Luxury Show
Alături de brandurile de lux Mercedes, Bentley sau Rolls Royce a strălucit, la propriu, un VW Beetle de aur de 18 karate din 1968. În acest caz putem de vorbi de o maşină de aur, atât prin prisma istoriei pe care o are modelul german, cât şi datorită caroseriei acoperite cu un înveliş format din bucăţi de sticlă tratată cu aur. Preţul poate fi considerat chiar avantajos, modelul cotat la 60.000 de euro fiind un adevărat chilipir pe lăngă pleiada de modele exclusiviste etalate în cadrul expoziţiei.

Despre cel care achiziţionează o asemenea maşină nu putem afirma decât că este un împătimit al bijuteriilor din aur supradimensionate, sau un fan al modelului original VW Beetle.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.