VW Beetle va lansa versiunea de ”rămas bun” Final Edition în 2019

În luna martie, am aflat că Beetle nu va avea un succesor

VW Beetle va lansa versiunea de ”rămas bun” Final Edition în 2019 VW Beetle va lansa versiunea de ”rămas bun” Final Edition în 2019

La începutul acestui an, şeful Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare VW, Frank Welsch, a declarat că actualul Beetle nu va avea un succesor, ceea ce înseamnă că această generaţie va fi şi ultima. Welsch nu a spus când va înceta producţia, însă, cu toate acestea, au apărut zvonuri care spun că în 2019 va apărea Final Edition. . 

Pe pieţele europene, cum ar fi Germania, Beetle este în prezent disponibil doar în versiunea cabriolet, iar maşinile sunt aduse în Germania din fabrica din Mexic. Pentru Australia, o ediţie finală de 53 de unităţi a fost introdusă încă din 2016, încheind oficial vânzările modelului din acea zonă a lumii.

În viitor, microbuzul I.D Buzz va fi vehiculul inspirat de Beetle.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.