VW, BMW şi Daimler poartă discuţii de colaborare în domeniul autovehiculelor autonome

Constructorii şi furnizorii auto din Germania vor să colaboreze

VW, BMW şi Daimler poartă discuţii de colaborare în domeniul autovehiculelor autonome VW, BMW şi Daimler poartă discuţii de colaborare în domeniul autovehiculelor autonome

Constructorii şi furnizorii auto din Germania vor să colaboreze în domeniul autovehiculelor autonome pentru a-şi diminua costurile şi a concura cu rivalii americani bogaţi, scrie Handelsblatt. BMW, VW şi Daimler, producătorul autovehiculelor Mercedes-Benz, poartă discuţii de colaborare în domeniul tehnologiilor vitale având legătură cu autovehiculele autonome. Importanţi furnizori auto, printre care Bosch, Continental şi ZF, iau de asemenea parte la discuţii. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.