VW Caddy Maxi lansat la RAI Amsterdam

VW Autovehicule Comerciale a prezentat la Amsterdam, în cadrul celei mai grandioase expoziţii de profil, „European Road Transport Show“, noua utilitară Caddy Maxi, maşină care va fi lansată în România la începutul anului viitor.

VW Caddy Maxi lansat la RAI Amsterdam VW Caddy Maxi lansat la RAI Amsterdam
După premiera mondială din luna septembrie al lui Caddy Maxi Life la Salonul Auto de la Frankfurt, directorul de Marketing & Vânzări VW Autovehicule Comerciale, Harald Schomburg, a prezentat la RAI Amsterdam, într-o conferinţă de presă, variantele comerciale ale noului Caddy – Furgon şi Kombi.

Caddy Maxi va avea o motorizare pe benzină cu o putere de 102 CP şi două propulsoare pe motorină: 2.0 litri TDI cu o putere de 140CP şi binecunoscutul motor de 1.9 l TDI cu 105CP, cel din urmă fiind disponibil, opţional cu cutie automată de viteze DSG. Noul model ajunge la o lungime totală de 4.875 mm, fiind unul dintre cele mai mari modele din clasa vehiculelor comerciale compacte şi beneficiază de un volum de încărcare de până la 4,2 metri cubi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.