VW Cross Golf

Lansat în premieră mondială, noul model Volkswagen Cross Golf este bazat pe Golf Plus, primind un pachet exterior care îl aduce mai aproape de domeniul SUV-urilor, după modelul fratelui mai mic CrossPolo.

VW Cross Golf VW Cross Golf

Începând cu luna noiembrie, acest va fi disponibil pe piaţa europeană. Cross Golf va avea ca echipare standard şase airbag-uri, aer condiţionat şi ABS, iar motorizările vor fi patru: două pe benzină (1,4 TSI şi 1,6) şi două diesel (1,9 TDI şi 2,0 TDI).

La exterior s-au operat o serie de modificări faţă de Golf Plus, cum ar fi spoilerul faţă, redesenat pentru a crea impresia de robusteţe caracteristică unui SUV. Pentru protejarea băii de ulei, constructorul german foloseşte un scut pe care îl prelungeşte pe spoiler, integrându-l în designul acestuia, pentru continuitatea armonioasă a elementelor. Protecţia la zgârieturi a acestei maşini este foarte bine gândită, oferind nu doar ormanetele de pe cele două portiere, ci şi o protecţie a aripililor roţilor, asemeni SUV-urilor cu tradiţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.