VW derivat din Up - rival pentru smart

Volkswagen se află într-o continuă exindere de gamă, ţintind nişă după nişă. Ce le-a rămas neabordat? Segmentul pe care smart face legea, dar nu pentru mult timp...

VW derivat din Up - rival pentru smart VW derivat din Up - rival pentru smart

VW Up a fost prezentat la la Salonul Auto de la Frankfurt ca propunere concept pentru traficul urban din ce în ce mai congestionat, dar acest model nu este cel mai mic pe care Volkswagen îl avea în cap. Conform celor de la Auto Motors Und Sport, VW Up va fi folosit ca punct de plecare pentru un derivat şi mai mic, clar intenţionat să preia din clienţii lui smart ForTwo.

Viitorul model minuscul VW va prelua caracterul lui Up, dar se va prezenta cu un ampatament scurtat, pentru a se integra în peisajul urban. De asemenea, pentru a fi o alternativă foarte avantajoasă va fi propulsat de un diesel de 1 litru cu 50, care ar trebui să se mulţumească cu doar 2 litri la 100 km parcurşi. Pentru a se încadra în ultimele tendinţe este de aşteptat ca şi un motor electric să fie oferit.

VW Up va intra în producţia de serie în 2010, deci este de aştepta ca şi versiunea mai mică să îl urmeze în 2011, deşi nici un reper  temporal nu a fost confirmat de cei de la VW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.