VW Gol Variant

Modelul low-cost VW Gol, destinat pieţei din America Latină, va exista şi în versiunea Variant, adresat celor care vor mai mult spaţiu, dar nu sunt dispuşi să plătească mult pentru asta.

VW Gol Variant VW Gol Variant

VW Gol este echivalentul cu siglă nemţească al Loganului pentru piaţa din Ameica Latină. Modelul nu este nou, fiind construit încă din 1980 şi ajungând în prezent la cea de-a treia generaţie. Automobilul latin cu gene nemţeşti se prezintă în versiunea de caroserie hachback, sedan - introdus recent - şi Variant, deşi despre aceasta se spunea că nu va mai intra în planurile curente ale VW. Prima imagine cu aceasta versiune, confirmă faptul că Wagonul va fi păstrat în producţie.

Deocamdată nu se cunosc prea multe despre acest  low-cost latin, chiar şi numele fiind o necunoscută pentru publicul larg. În Brazilia acest model a fost comercializat ca Parati, iar în Argentina ca Gol Country, deci este de aşteptat ca titulatura actuală să fie păstrată şi pentru noua generaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.