VW Golf 6 - 5 stele EuroNCAP

VW Golf 6 şi-a respectat blazonul şi a obţinut la testele EuroNCAP 5 stele la protecţia pasagerilor, 4 la cea a copiilor şi 3 pentru pietoni. Rezultate similare cu ale precedentei generaţii.

VW Golf 6 - 5 stele EuroNCAP VW Golf 6 - 5 stele EuroNCAP

De ce nu ne miră că VW Golf 6 a reuşit aceleaşi rezultate ca şi Golf 5? Pentru că în principal este aceeaşi maşina, diferenţele dintre cele două fiind mai degrabă de suprafaţă decât de esenţă. Totuşi punctajul obţinut de modelul original şi respectat de actuala generaţie menţine VW Golf 6 între cele mai sigure automobile din clasa sa.

La protecţia ocupanţilor adulţi, VW Golf 6 a obţinut maximul de 5 stele, iar pentru copii a obţinut un rating de 4 din stele posibil, unul dintre cele mai bune în clasa sa, dovedind că VW se preocupă de acest aspet. La protecţia pietonilor, hatchback-ul german a obţinut 3 stele, această categorie fiind una care capată din ce în ce mai multă importanţă în testele de siguranţă desfăşurate la EuroNCAP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.