VW Golf GTI în "10 Best Cars of 2008"

Revista americană "Car and Driver" a inclus VW Golf GTI în topul lor "Cele mai bune 10 maşini din 2008".

VW Golf GTI în "10 Best Cars of 2008" VW Golf GTI în "10 Best Cars of 2008"
Selecţia celor mai bune 10 maşini din 2008 nu a fost tocmai uşoară, juriul trebuind să aleagă dintr-un număr de 50 de maşini, ale unor producători din America, Europa şi Asia. Cei din juriu a fost impresionaţi, în special, de conceptul Golfului GTI.

Avantajele pe care le-a avut Golf GTI în clasificarea “10 Best Cars of 2008” s-au datorat atributelor sale sportive, care nu au dus la compromiterea comfortului, iar lucrul cel mai important care a impresionat editorii revistei a fost şasiul maşinii, care îi conferă lui Golf GTI o stabilitate exemplară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.