VW Golf GTI: made in China!

E o întrebare extrem de simplă, nu? Renumitul Golf GTI se va produce, de acum, şi pe piaţa chinezească, iar succesul pare să bată la uşă, deoarece, faţă de modelul importat până acum la chinezi, cel produs la ei va fi cu 50% mai ieftin!

VW Golf GTI: made in China! VW Golf GTI: made in China!

Volkswagen produce deja în China modelul VW Golf 6, în parteneriat cu FAW, însă versiunea sportivă Golf GTI era până acum doar importată. Totuşi, pentru că renumele acestui hot hatch compact este foarte bun şi pe piaţa chineză, s-a luat decizia fabricării şi acestei versiuni în China.

Ceea ce înseamnă că VW Golf GTI, produs pe piaţa locală chineză, va putea fi cumpărat cu suma estimativă de 220.000 rmb (aproximativ 23.500 euro), cu 50% mai puţin decât modelul importat până acum!

Oare Golf GTI "made in China" va rămâne acelaşi hot hatch germanic sau nu?

VOI CE CREDEŢI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.