VW Golf R vs. BMW M235i, într-un comparativ semnat Chris Harris. VIDEO

Tracţiune integrală versus tracţiune spate. Un duel inegal ar spune mulţi, însă nu şi Chris Harris, mai ales când concurenţii sunt VW Golf R şi BMW M235i

VW Golf R vs. BMW M235i, într-un comparativ semnat Chris Harris. VIDEO VW Golf R vs. BMW M235i, într-un comparativ semnat Chris Harris. VIDEO

Chris Harris spune că te poţi distra foarte bine cu un Volkswagen Golf R. Mai exact, cu noul Volkswagen Golf R, o mini-bombă pe patru roţi gata să-şi detoneze cei 296 CP şi să-l înfigă în scaun pe cel de la volan cu cuplul maxim de 380 Nm. Aşadar, momentan nu-l vom contrazice.

În celălalt colţ al ringului stă noul coupe-senzaţie de la BMW: M235i, model care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Premisele pentru o confruntare acerbă sunt îndeplinite, rămâne să aflăm cine iese învingător din duelul tracţiune integrală versus tracţiune spate. Iată evaluarea făcută de Harris:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.