VW Golf VI - oferte pentru toţi

AutoZeitung ne oferă o idee precisă despre viitoarea generaţie a lui VW Golf şi variantele acestuia.

VW Golf VI - oferte pentru toţi VW Golf VI - oferte pentru toţi
Deşi în catalogul constructorului există VW Eos, un coupe-cabriolet bazat tehnic pe actuala generaţie a lui VW Golf, în paralel cu acesta va exista o variantă cu soft-top escamotabil, care va împărţi platforma tehnică împreună cu modelul omonim Audi A3 Cabrio. Practic, pe baza mecanicii lui VW Golf, vor exista în gama compactă a constructorului german trei oferte de cabriolete: VW Eos, VW Golf Cabrio şi VW Beetle Convertible.

AutoZeitung
mai face referire şi la următoarea generaţie a lui VW Golf Plus, care actualmente reprezintă 25% din vânzările Golfului. Aceasta urmează să debuteze pe piaţă la începutul lui 2009, însă deocamdată nu s-a luat în calcul şi o variantă Cross. Totodată, sfârşitul lui 2008 ne va aduce reeditarea coupeului compact Scirocco, prefigurat de conceptul iRoc. Motorizarea de bază va fi un turbo FSI de 170 CP, preţul de pornire fiind sub 30.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.