VW Jetta - cea mai bună maşina pentru tractat rulote în Europa

Clubul Caravan, cea mai mare oragnizaţie de gen din Europa, alege anual maşina ideală pentru tractarea rulotei. În acest an câştig de cauză a avut VW Jetta.

VW Jetta - cea mai bună maşina pentru tractat rulote în Europa VW Jetta - cea mai bună maşina pentru tractat rulote în Europa

Clubul Caravan, cea mai mare oragnizaţie de gen din Europa, alege anual maşina ideală pentru tractarea rulotei. Maşinile sunt împărţite în categorii de preţurie, kilograme şi tip de tracţiune. Autovehiculele sunt supuse unor teste, precum accelerări, frânări, plecări din rampă, etc.

Toate maşinile sunt jurizate de o echipă formată din membrii ai presei auto de specialitate. După desemnarea câştigătorilor pe fiecare categorie este selectată maşinea cea mai cea. În acest an câştigătoarea, maşina ideală pentru tractatul rulotei a fost VW Jetta, echipată cu propulsorul diesel de 2,0 litri şi cutie automată DSG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.