VW Jetta şi Golf Variant - rechemare în service

În Germania vor fi rechemate în service circa 27.000 de modele VW Jettat şi VW Golf Variant, datorită unei defecţiuni care, în situaţii extreme, ar putea duce chiar la incendiu.

VW Jetta şi Golf Variant - rechemare în service VW Jetta şi Golf Variant - rechemare în service
Departamentul VW de control intern al calităţii a descoperit că sunt probleme cu firul de masă al sistemului adiţional de încălzire pentru motorizările TDI produse în 2007 şi 2008. Acest lucru ar putea duce la supraîncălzire şi, în caz extrem, chiar la izbucnirea unui incendiu la bordul maşinii.

Proprietarii maşinilor vor fi înştiinţaţi, ca de obicei, în scris, iar operaţiunea din service va fi gratuită şi nu va depăşi durata de 30 de minute. Până în acest moment, VW declară că această problemă nu a afectat alte modele ale constructorului german.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.