VW la Geneva 2008

Autor: Andrei Nan 28 feb. 2008 Știri auto

Una din cele mai importante premiere ale Salonului Auto de la Geneva din acest an este lansarea lui VW Scirocco, maşină care a fost prezentată sub formă de concept la Salonul Auto de la Paris 2006. Firma germană nu a dat aproape nici o informaţie oficială cu privire la acest model, singurele date au fost făcute publice pe site-ul dedicat Scirocco, aceastea fiind legate de motorizare. VW Scirocco va avea sub capotă un propulsor de 2,0 TSI de 200 CP, împrumutat de la Audi TT.

VW Golf TDI Hybrid este un concept prin care Volkswagen vrea să demonstreze eficienţa sistemelor hibride care combină propulsoarele diesel cu cele electrice. Constructorul german declară că VW Golf TDI Hybrid consumă doar 3,4 litri/100 km.

Un alt model prezentat ca şi premieră mondială este Passat Estate TSI EcoFuel, maşină care beneficiază de un motor modificat să funcţioneaze cu gaz natural. Datorită injecţiei directe de combustili, Passat Estate TSI EcoFuel va consuma în jur de 5,2 litri de gaz/100km, declară oficialii germani. Maşina va fi disponibilă spre vânzare spre sfârşitul anului. Tot din categoria modelelor "green car", VW va prezenta Sharan BlueMotion , maşină care este capabilă să atingă un consum de numai 6,2 litri/100 km.

Super mediatizatul Passat CC, va fi prezentat în mod oficial pentru prima dată în Europa. Modelul va fi disponibil spre vânzare în România în al doilea trimestru al acestui an, conform unui comunicat Porsche România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide