VW lansează pachetul R-Line pentru Passat şi Polo

Autor: Laurenţiu Florescu 03 mai 2012 Știri auto

Constructorul german, Volkswagen, a lansat de curând pachetul R-Line pentru modelele Passat şi Polo, acesta aducând un plus de spotivitate şi de agresivitate modelelor din Wolfsburg. Acesta este destinat clienţilor care vor un model cu un design dinamic şi sportiv dar fără a avea nevoie de performanţele unui model GTI sau R.

Pachetul R-Line aduce un plus de sportivitate modelului Polo

Volkswagen Polo R-Line iese în evidenţă prin spoilerul faţă redesenat pe care e amplasat logo-ul R-Line şi jantele Mallory de 16 inch ce oferă modelului german un plus de sportivitate. Dacă la exterior modificările sunt minore, constructorul din Wolfsburg nu te lasă să uiţi că ai cumpărat un Polo R-Line odată ce ai intrat în maşină. Numeroasele logo-uri ale pachetului sport de la VW, pedalierul din aluminiu şi scaunele sport te fac să crezi că eşti la volanul unui veritabil GTI. Din păcate linia de design R-Line este disponibilă doar cu propulsorul TSI de 1,2 litri ce dezvoltă 105 CP şi este cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase rapoarte. Preţul unui Polo R-Line pleacă în Marea Britanie de la 18.500 euro pentru varianta în trei uşi şi de la 19.500 euro pentru varianta în cinci uşi.

Al doilea model care beneficiază de pachetul R-Line este Passat, atât sedanul cât şi varianta break. Şi acest model prezintă doar schimbări minore în ceea ce priveşte design-ul exterior. Spoilerul faţă cu un look mai sportiv, jantele Mallory de 17 inch (opţional de 18 inch) şi spoilerul spate ce conţine un difuzor de aer şi evacuarea cromată, reuşesc să îi confere modelului german un plus la capitolul sportivitate şi agresivitate. Din punct de vedere al modificărilor interioare nu sunt diferenţe majore faţă de modelul Polo R-Line. În plus faţă de acesta, Passat R-Line este dotat cu o suspensie sport ce coboară garda la sol a modelului german cu 15 mm. Preţurile din Germania pentru Passat R-Line pleacă de la 30.225 euro. VW anunţă că pachetul sport R-Line va fi disponibil începând cu luna iulie, când vom afla şi preţurile pentru România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide