VW Passat BlueMotion în România

Porsche România, importatorul general al mărcilor Porsche, Audi, Volkswagen, Skoda şi Seat, a lansat modelul Volkswagen Passat BlueMotion, la preţuri cuprinse între 18.400 şi 19.400 euro, sume care nu includ TVA.

VW Passat BlueMotion în România VW Passat BlueMotion în România
Grupul Porsche România a lansat modelul VW Passat BlueMotion la preţuri cuprinse între 18.400 şi 19.400 euro. Reprezentanţii grupului estimează că vânzările noului model vor totaliza, până la sfârşitul anului, 2.000 de unităţi, a declarat Brent Valmar, directorul general al Porsche România.

Volkswagen Passat BlueMotion are un motor de 1,9 litri, care dezvoltă 105 de CP, cu un cuplu maxim de 250 Nm. Autoturismul are un consum de carburant de 5,1 litri de motorină la 100 km pentru berlină, şi de 5,2 litri de motorină pentru versiunea break. Porsche România va lansa în România, până la sfârşitul anului, noi modele BlueMotion pentru Golf, Touran şi Jetta.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.