VW Polo sedan – speculaţii

VW Polo se pare că va primi şi o versiune în 3 volume cu un caracter low-cost mai pronunţat destinat Europei de Est. Iată noi informaţii.

VW Polo sedan – speculaţii VW Polo sedan – speculaţii

Noul VW Polo Sedan este un proiect în dezvoltare intensă, acest automobil fiind văzut de mai multe ori în teste, extrem de camuflat însă. Ruşii de la Caredge ne arată primele schiţe cu acest nou model. De asemenea, aflăm că este posibil ca noul sedan Polo ssă reînvie numele Vento, uitat de ceva vreme de VW:

Desenul este foarte stilizat, specific primelor etape de proiectare, şi probabil până la montantul C nu va diferi semnificativ de versiune hatchback. În schimb ampatamentul modelului este mai mare cu 82 mm decât a modelului cu 5 uşi dedicat, totalizând, conform ruşilor, 2.552 mm. Judecând după acest parametru se pare că acest model va fi mai mic decât Dacia Logan.

Partea posterioară, elementul inedit, face apel la generaţia anterioară Bora, având faruri care amintesc de modelul apărut în 1998 , dar are o linie care aminteşte de recent prezentatul Jetta Coupe, care va da naştere viitoarei generaţii Jetta. Şi chiar dacă facem o comparaţie şi mai amplă cu conceptul VW arătat la Detroit, acest model poate fi considerat o versiune intrată la apă a acestuia, fenomen firesc în rândul grupului din Wolfsburg.

Acest model nu va fi unul foarte scump, cel puţin judecând după locul în care se va produce, în Rusia la nou inaugurata uzină din Kaluga. Ca şi majoritatea derivatelor în trei volume, acest model se adresează în principal pieţelor în dezvoltare din Europa de Est, iar ruşii spun că acest model se va lansa în luna Iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.