VW- Profit în urcare

Volkswagen a obţinut în primele nouă luni un profit brut de 12,2 miliarde euro, în creştere cu 19,3% comparativ cu perioada similară a anului trecut, şi vânzări record de 4,6 milioane de vehicule la nivel mondial, a anunţat grupul german.

VW- Profit în urcare VW- Profit în urcare
Grupul Volkswagen a vândut în perioada ianuarie-septembrie cu 8,2% mai multe vehicule, faţă de intervalul similar din 2006. Volkswagen s-a situat în primele nouă luni, pe primul loc, la nivel european, în funcţie de numărul de vehicule noi înregistrate, cu 2,39 milioane de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). "Toate brandurile au contribuit la aceste performanţe", a declarat directorul financiar al grupului, Hans Dieter Pötsch.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.