VW reduce vânzările în Europa

VW vrea să continue să-şi reducă dependenţa faţă de vânzările din Europa şi se va concentra asupra pieţelor emergente, inclusiv India, a declarat Kevin Rose, director general al VW în domeniul vânzărilor, transmite Reuters.

VW reduce vânzările în Europa VW reduce vânzările în Europa

Grupul german Volkswagen vrea sa reducă vânzările din Europa, concentrându-se asupra pieţelor emergente, inclusiv India care va consemna un ritm susţinut de dezvoltare. "Circa 56% din vânzările de automobile marca VW au loc în afara Europei, iar în următorii 8-10 ani se va ajunge la peste 70%", a spus Rose.

Majorarea veniturilor populaţiei şi lansarea unor noi modele determină creşterea vânzărilor de maşini premium şi de dimensiuni mari în India, iar tendinţa se va menţine. În India, doar 8 din 1.000 de locuitori deţin un automobil, comparativ cu raportul de 300 la 500, în majoritatea statelor occidentale. În perioada 2009-2010, VW intenţionează să lanseze pe piaţa indiană un automobil de dimensiuni mici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.