VW Scirocco - lansat în România

VW Scirocco a fost lansat oficial în România şi vine la preţuri foarte avantajoase pentru cei care vor un model sport, ţintind publicul tânăr în căutarea unui model sportiv dar nu foarte costisitor.

VW Scirocco - lansat în România VW Scirocco - lansat în România

VW Scirocco vine în România cu două motorizări pe benzină  1.4 TSi şi 2.0 TSI şi va avea preţuri cuprinse între 21.603 euro şi 24.808 euro, TVA inclus. Propulsorul de bază cuplat doar la o cutie de viteze manuală cu şase trepte, asigură o acceleraţie de 8 secunde de la 0 la 100 de kilometri pe oră şi o viteză maximă de 218 km/h..

Cel de-al doilea propulsor, dezvoltă 200 CP, provine de la VW Golf V GTI şi poate avea fie o cutie de viteze manuală, fie mult lăudata transmisie DSG cu şapte trepte. În cazul celui de-al doilea propulsor, viteza maximă este de 235 de kilometri pe oră (233 km/h în cazul cutiei de viteze automată), iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h se face în 7,2 secunde (7,1 secunde pentru cutia automată).

Porsche România speră să vândă în primul an de lansare 60 de unităţi  Scirocco, conform directorului de marcă VW, Matei Albulescu, citat de Agenţia MEDIAFAX.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.