VW Scirocco - minisite

Cei de la VW vor să ţină suspansul la cote maxime până la prezentarea oficială a coupeului VW Scirocco, din această campanie făcând parte şi un minisite dedicat.

VW Scirocco - minisite VW Scirocco - minisite
Debutul lui VW Scirocco este prevăzut pentru Geneva 2008, însă nici măcar această informaţie nu a fost confirmată, încă, oficial de VW.

Site-ul dedicat îi va lăsa cu buza umflată pe cei interesaţi, deoarece nu prezintă detaliile despre maşină, ci doar câteva detalii, care fac nerăbdarea fanilor să crească şi mai mult. Una dintre informaţii este că maşina va beneficia de un 2,0 TSI de 200 CP, acelaşi de pe Audi TT, însă nu se face nici o precizare referitor la preţ sau data de începere a comercializării.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.