VW Scirocco - promo nou

De această dată, scenariul este ceva mai complex, cu elicoptere, maşini FBI şi avioane particulare. Nu lipsesc derapajele controlate.

Dacă primele imagini cu VW Scirocco ne arătau o maşină calmă, iată că VW a pornit o campanie ceva mai agresivă pe site-ul dedicat maşinii. După ce în primul promo s-a făcut exces de zel în ce priveşte glisadele, în acest nou clip Scirocco este subiect de interes pentru agenţiile guvernamentale. Deşi sub caroserie se ascunde, până la urmă, doar un Golf...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.