VW se aliază cu o firmă din Silicon Valley pentru a produce autovehicule autonome

Volkswagen, al treilea mare producător de automobile ...

VW se aliază cu o firmă din Silicon Valley pentru a produce autovehicule autonome VW se aliază cu o firmă din Silicon Valley pentru a produce autovehicule autonome

Volkswagen, al treilea mare producător de automobile din lume, a făcut cel mai important pas de până acum în lumea autovehiculelor autonome, scrie Deutsche Welle. Acesta va colabora cu firma Aurora din Silicon Valley pentru a pune taxiuri autonome în circulaţie până în 2021.

Producătorul auto coreean Hyundai se alătură de asemenea parteneriatului cu Aurora, despre care VW crede că este partenerul ideal pentru dezvoltarea tehnologiei. Oficialii Aurora sunt la rândul lor încrezători în acest parteneriat şi cred că singurul mod în care autovehiculele autonome vor deveni o realitate comercială este prin intermediul unor colaborări de acest gen.

Sursă: Ziarului Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.