VW T3 - crash test... de probă!

Încă un crash-test cu o copie chinezească terminat dezastruos? Nu chiar...

După crash-testele dezastruoase cu Brilliance şi Cherry Amulet, a venit rândul unui alt constructor chinez să se dea în spectacol cu această copie după modelul VW T3 din anii '80, care se "împachetează" ca un acordeon la impactul cu un zid.

Însă al doilea videoclip infirmă această ipoteză - este vorba, de fapt, chiar de un model VW T3, folosit pentru a testa capabilităţile unui perete de crash-test. Bineînţeles, impactul are loc la o viteză cu mult mai mare decât standardul de 64 km/h, iar lipsa manechinelor sau a marcajelor de pe maşină demonstrează că nu s-a urmărit analiza comportamentului maşinii. Oricum, credem că este o dovadă suficientă a gradului redus de siguranţă pe care îl prezintă maşinile din anii '80 sau a celor care utilizează tehnologii învechite.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.