VW Tiguan ales SUV-ul anului

VW Tiguan, noul crossover al celor din Woflsburg, a intrat deja în graţiile publicului şi presei de specialitate, fiind recompensat cu distincţia de SUV-ul anului de către cititorii şi specialiştii revistei germane Auto Bild.

VW Tiguan ales SUV-ul anului VW Tiguan ales SUV-ul anului

Distincţia "Cel mai bun SUV al Anului" a fost acordat de către publicaţia germană în cadrul Salonului de la Geneva. Desemnarea câştigătorilor s-a desfăşurat în mai multe etape. În prima fază, un eşantion important de participanţi au distribuit voturi către 74 de modele, din care s-au ales primele trei pentru a trece în următoarea etapă de deliberări. Cele trei fruntaşe au fost supuse unor sesiuni de teste de către jurnalişti de specialitate şi foşti piloţi, în urma cărora VW Tiguan a fost considerat drept cel mai echilibrat produs al anului în categoria Off-Roader şi SUV-uri.

În palmaresul VW Tiguan mai figurează trofeul " Volanul de Aur " şi distincţia " Auto Trophy" acordat pentru aceeaşi categorie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.