VW Tiguan - primul video

Primele poze oficiale fără camuflaj ale noului Tiguan au fost date publicităţii. Agresivitatea şi imaginea sexy ale noului Tiguan vor fi un cocktail de succes.

VW Tiguan - primul video VW Tiguan - primul video
Cu ocazia primelor poze oficiale a început numărătoare inversă a lansării celui de-al 14-lea model de serie Volkswagen. Totul a început cu primul test drive cu Tiguan, la care au participat un număr foarte restrâns de jurnalişti atent selecţionaţi, printre care s-au numărat şi cei de la revista Motor Trend.
Partea frontală păstreză elemente ale lui Concept A, studiu care a generat un val de aprecieri, un SUV cu alură de coupe pe o platfornă de crossover. Din punct de vedere al motorizărilor, VW va oferi clienţiilor de Tiguan trei motorizări pe bezină TSI (turbo, cu injecţie directă) şi două propulsoare TDI. Propulsoarele pe benzină vor dezvolta 150 CP, 170 CP, respectiv 200 CP. Cele două motoare diesel adoptă tehnologia common-rail, cu un mare plus în ce priveşte reducerea zgomotului, specifică soluţiei pompă-injector utilizate până acum. Puterea celor două propulsoare diesel va fi de 140 CP, respectiv 170 CP, ambele îndeplinind standardele de poluare Euro 5, care vor intra în vigoare în 2009. .

Pentru a descoperi înainte de lansarea oficială a noului SUV "lumea" pe care o oferă Tiguan, Volkswagen a pus la dispoziţia celor curioşi un site denumit foarte sugestiv www.tiguan-base.com.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.