VW Touareg-facelift

Una din lansările mondiale ale constructorului german Volkswagen este Touareg facelift, lansarea pe piaţa auto fiind prevăzută pentru sfârşitul lunii noiembrie 2006.

VW Touareg-facelift VW Touareg-facelift

În urma faceliftului, partea frontală a fost modificată, înscrindu-se în linia de design actuală a modelelor VW. Folosirea din abundenţă a cromului pentru grila radiatorului creează un aer care impune respect, farurile au fost redesenate după modelul lui Eos, iar jantele din aliaj au căpătat un design mai sportiv.

Pe lângă toate sistemele electronice de până acum, Touareg este garnisit cu noi senzori montaţi în oglinzile retrovizoare, având rolul de a sesiza dacă la schimbarea benzii există vreun pericol de acroşare cu o posibilă maşină care intră un unghiurile moarte – fiind vorba de un sistem similar cu cel propus în premieră de Volvo S80. Un alt sistem implimentat pe Touareg facelift este Adaptive Cruise Control, care prin intermediul unor senzori amplasaţi în partea frontală frânează sau accelerează maşina în intervalul de viteză setat iniţial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.