VW Touareg tunat de ABT primeşte mai multi cai putere şi jante de 22 de inci - GALERIE FOTO

ABT tuning a modificat un Volkswagen Tuareg, iar rezultatul este uimitor.

VW Touareg tunat de ABT primeşte mai multi cai putere şi jante de 22 de inci - GALERIE FOTO VW Touareg tunat de ABT primeşte mai multi cai putere şi jante de 22 de inci - GALERIE FOTO

Firma de tuning ABT a modificat un Volkswagen Tuareg, iar rezultatul este uimitor. În primul rând motorul TDI de 3,0 litri care produce în mod normal 286 de cai putere (210 kilowaţi) a fost modificat iar acum ajunge la 330 de cai. Pe lângă modificările de putere, Touaereg a primit şi jante din aliaj de 22 de inci care îl fac şi mai impunător. 

Lansarea oficială a noului Touareg a avut loc în martie 2018. Gama de motoare a inclus mai întâi cu două motoare diesel de 170 kW / 231 CP şi 210 kW / 286 CP. Ulterior vor fi incluse în gamă un motor V6 pe benzină (250 kW / 340 CP) şi un turbodiesel V8 (310 kW / 421 CP). Pentru piaţa din China este pregătit un sistem de propulsie hibridă plug-in cu puterea sistemului de 270 kW/367 CP. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.