VW Touran - facelift

Pentru 2007, Volkswagen Touran se prezintă la Salonul Auto de la Paris cu un facelift, dar va dispune şi de motorizări mai puternice.

VW Touran - facelift VW Touran - facelift

În partea frontală au fost aduse modificări grilei radiatorului, spoilerului şi farurilor. Nici spatele nu a fost lăsat uitării, fiind îmbunătăţit designul stopurilor şi spoilerului.
Începând cu primăvara anului viitor va fi introdus un motor de 170 CP, cel mai puternic motor disponibil pentru acest model. De la debutul pe piaţă, la mijlocul lunii noiembrie 2006, Touran va fi disponibil cu un motor de 1,4 TSI a cărui putere este de 140 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.