VW - un model super econimic

Conform celor de la Car, VW va lansa un model super economic în 2010, un model care va consuma doar 1 litri/100 km.

VW - un model super econimic VW - un model super econimic

Conceptul  a fost prezentat în urmă cu şase ani, oficialii VW declarând la acea vreme că maşina se va lansa în 2012, deoarece cam atunci va scădea preţul fibrei de carbon. Cum acest lucru s-a întâmplat mai devreme, se pare ca VW vor lansa maşina în 2010, potrivit celor de la CAR.

Conceptul era dotat cu un propulsor monocilindric de 299 CC, alimentat cu motorină, care dezvolta o putere de 8,4 CP şi era cuplat la o cutie manuală cu şase trepte. Se pare că, conceptul era capabil de un consum de doar 0,83 litri/100km. Maşina cu două locuri cântărea doar 300 de kg, greutate care nu va fi păstrată în varianta de serie, datorită dotărilor suplimentare de securitate precum ABS sau ESP, airbag pentru şofer şi o transmisie secvenţială.

Conform Car, varianta de serie va păstra în linii mari designul conceptului şi modul de amplasare al celor două scaune. Potrivit sursei, maşina va costa în jur de 20.000-30.000 de euro, fiind produsă în aproximativ 1.000 de unităţi anual.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.