Waze este acum compatibil cu sistemul CarPlay

Waze activează mult aşteptata funcţie

Waze este acum compatibil cu sistemul CarPlay Waze este acum compatibil cu sistemul CarPlay

La numai o săptămână după ce iOS 12 s-a lansat cu suport pentru aplicaţii de navigaţie în modul CarPlay, Google deja are ambele sale servicii disponibile pe acesta. Săptămâna trecută, utilizatorii de iPhone-uri puteau să folosească pentru prima dată Google Maps pentru navigaţia prin interemediul sistemului de conectvitate cu maşina proprietar Apple, iar acum Waze este disponibil prin această funcţionalitate.

Utilizatorii de iOS care deţin maşini compatibile cu sistemul CarPlay, ar trebui să verifice AppStore-ul pentru actualizări, întrucât cea mai nouă actualizare Waze activează mult aşteptata funcţie. Totul poate fi controlat prin intermediul touchscreen-ului din maşină, interfaţa Waze fiind însă puţin mai diferită faţă de cea adoptată de Google Maps. 

Pentru Maps, Google a decis să adopte aceeaşi interfaţă pe care o folosea şi Apple Maps în modul CarPlay, singurele diferenţe fiind hărţile propriu-zise. 

Citeşte articolul complet pe Go4it.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.