Wheelie pe gheaţă, la 207 km/h, demn de record mondial [VIDEO]

În timp ce mulţi privesc gheaţa sub roţi ca pe cel mai mare duşman, Robert Gull se foloseşte de ea pentru a-şi bate propriul record.

Wheelie pe gheaţă, la 207 km/h, demn de record mondial [VIDEO] Wheelie pe gheaţă, la 207 km/h, demn de record mondial [VIDEO]

Lui Robert Gull îi plac motocicletele. Atunci când nu aleargă cu ele în competiţii, suedezul face cascadorii pe două roţi, iar când nu face nici una nici alta, atunci face recorduri mondiale pe o roată. Pe gheaţă.

Anul trecut, Gull a parcurs (pe gheaţă) 100 de metri pe o roată, la o viteză de 183 km/h. Anul acesta s-a întors hotărât să-şi doboare recordul anterior, aşa că pe 28 februarie, a reuşit să atingă 207 km/h. Şi încă vorbim de un wheelie. Pe gheaţă.

Şaua i-a fost oferită de BMW, pusă pe un S1000RR, iar copitele au fost construite de tatăl pilotului. Uită-te la clip şi reţine-i faţa, căci este foarte probabil să-l revezi în această vară, făcând alte lucruri nebuneşti cu motorul.

via

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.