WiFi-Honk, aplicaţia care salvează vieţi / ne izolează complet de lume

Porţi, de regulă, căşti şi te-ai săturat să fii claxonat / înjurat / călcat de maşini? Tipii ăştia au o soluţie salvatoare pentru tine...

WiFi-Honk, aplicaţia care salvează vieţi / ne izolează complet de lume WiFi-Honk, aplicaţia care salvează vieţi / ne izolează complet de lume

Titlul aplicaţiei dezvoltate de studenţii Universităţii Missouri din Kansas City este mai mult decât sugestiv, aşa că n-o să te plictisim foarte mult cu explicaţii: aplicaţia de mobil te avertizează în momentul în care traiectoria pe care te afli tu în mers s-ar intersecta cu cea a unei maşini (aflate, evident, tot în mers). 

În clipul următor vei găsi cele mai detaliate explicaţii privind aplicaţia, date în cel mai... exotic dialect englezesc. 

Chiar şi dacă am trăi într-o lume ideală în care am găsit WiFi la tot pasul, întrebarea care ne stăruie în minte este: nu cumva ajutorul ăsta tehnologic ne face să fim şi mai puţin interesaţi de ce se întâmplă în jurul nostru? Adică nu ne face mai expuşi pericolelor? Spune-ţi părerea sinceră în rubrica de comentarii de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.