Winter Experience Program, lecţia Porsche de condus pe zăpadă

Marca germană a pus la punct cursurile de pilotaj ideale pentru cei care vor să exploateze la maximum potenţialul noului Porsche 911.

Winter Experience Program, lecţia Porsche de condus pe zăpadă Winter Experience Program, lecţia Porsche de condus pe zăpadă

Entuziaştii Porsche, dar mai ales cei care au optat pentru această marcă pentru a se bucura în, primul rând, de performanţele tehnice, au la dispoziţie un curs de pilotaj organizat chiar de companie.

Denumit Winter Driving Experience, programul include atât cursuri teoretice, dar mai ales trasee parcurse la Cercul Polar, alături de cei mai capabili instructori şi piloţi de teste de la Porsche.

De asemenea, testele efectuate în Finlanda sunte menite să rafineze capacitatea de a controla Noul Porsche 911 pe teren alunecos, iar acest lucru se desfăşoară pe trei nivele de dificultate: Precision, Performance şi Master.

Cei care nu sunt atraşi de experienţa conducerii unui Porsche în climat polar, au la dispoziţie programul Porsche Driving Experience, desfăşurat în arşiţa drumurilor prăfuite din Africa de Sud.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.