World Car of the Year 2012: VW up!

VW up! a câştigat premiul World Car of the Year 2012, devansând modele precum BMW seria 3 sau Porsche 911.

World Car of the Year 2012: VW up! World Car of the Year 2012: VW up!

Marele câştigător din acest an la titlul de "World Car of the Year" este mica citadină VW up!. Dintr-o listă de 34 de modele, VW up! a fost desemnat marele câştigător. VW up! nu a fost singura maşină premiată, noul Porsche 911 a câştigat titlul de World Performance Car of the Year, devansând modele precum Lamborghini Aventador LP700-4 şi McLaren MP4-12C.

Pe de altă parte, Mercedes-Benz S250 CDI BlueEfficiency a câştigat premiul World Green Car of the Year. Ford Focus Electric şi Peugeot 3008 Hybrid s-au numărat printre finaliştii acestei categori. Land Rover Range Rover Evoque a câştigat titlul de World Car Design of the Year reuşind să bată modele precum Citroën DS5 sau Volkswagen up!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.