Worthersee 2014: ProMotor şi Midocar merg în paradisul modelelor VAG

Cea mai mare întâlnire a pasionaţilor de modele produse de grupul Volkswagen a ajuns la ediţia cu numărul 33, eveniment ce va fi bifat de echipa ProMotor - Midocar.

Worthersee 2014: ProMotor şi Midocar merg în paradisul modelelor VAG Worthersee 2014: ProMotor şi Midocar merg în paradisul modelelor VAG

În perioada 27-31 mai, echipa formată din reprezentanţi ProMotor şi Midocar se va afla la Worthersee, în mijlocul a peste 150.000 de vizitatori, de unde va transmite prin live-blogging conceptele dezvăluite în premieră mondială de Volkswagen AG. Printre acestea se numără Audi A3 clubsport quattro, Skoda Yeti Extreme şi Seat Ibiza Cupster, prototipuri care şi-au făcut deja debutul online.

Aflată pe malul lacului Worthersee din Austria, localitatea Reifnitz este din 1981 gazda celei mai mari sărbători dedicate modelelor produse de mărcile Volkswagen Group. Cei 33 de ani de la prima ediţie nu au făcut decât să consolideze imaginea de simbol al cultului Volkswagen pe care festivalul de la Worthersee a dezvoltat-o în timp, mulţumită şi implicării directe a fabricii din Wolfsburg în organizare.

Dacă sunteţi fan al modelelor VAG, puteţi urmări traseul online al echipei pe www.midocar.ro/worthersee. Tot aici, vă puteţi înscrie în concursurile zilnice pentru kit-uri Volkswagen. Promitem să vă ţinem ochii ocupaţi cu o galerie foto impresionantă, actualizată constant, pentru a putea gusta din atmosfera  Festivalului Worthersee din spatele ecranelor, şi pe Instagram, prin hastag-ul #mergemlaworthersee.

Campania „#MergemLaWorthersee” este susţinută de Castrol România, ALCAR WHEELBASE ROMANIA şi Porsche Finance Group, primii doi parteneri menţionaţi fiind şi sponsori oficiali ai evenimentului organizat în Austria. 

Povestea noastră de la Worthersee, o regăsiţi acum într-un mega-reportaj, aici!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.