WOW! Uite cum arată un BMW M5 după un accident la 300 km/h!

BMW M5 nu este doar o maşină puternică, dar şi foarte sigură: vă puteţi închipui că nimeni nu a murit în urma acestui accident? VEZI IMAGINILE ÎN CONTINUARE.

WOW! Uite cum arată un BMW M5 după un accident la 300 km/h! WOW! Uite cum arată un BMW M5 după un accident la 300 km/h!

Acest accident teribil s-a petrecut pe autostrada A81 din Germania, pe o porţiune fără limită de viteză. Şoferul acestui BMW M5 mergea cu aproape 300 km/h, când o maşină s-a băgat pe banda sa, iar şoferul BMW-ului a frânat violent. Ca urmare, maşina a părăsit autostrada, rupând gardul de protecţie şi rostogolindu-se de câteva ori în decor.

In mod miraculos, soferul, pasagerul si cainele au scapat cu viata din acest accident

În mod miraculos, şoferul de 60 de ani, pasagerul de 20 de ani şi câinele (!) au scăpat doar cu răni, fără ca viaţa să le fie ameninţată. Mai mult, proprietarul acestui M5 era însoţit pe autostradă şi de cei doi fii ai săi, unul într-un BMW M3, celălalt într-un M6 (ce familie!), care au sărit imediat în ajutorul tatălui, stingând incendiul incipient.

Conform martorilor, şoferul vinovat de acest accident nu a oprit, iar acum este căutat de poliţie pentru fugă de la locul accidentului. Probabil acum se minunează şi el uitându-se la fotografiile cu BMW-ul M5 distrus - VEZI AICI TOATE POZELE.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.