Au scos Bentley Bentayga la vânzare în România, apoi s-a întâmplat ceva uimitor – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 28 ian. 2016 Știri auto

 

Bentley Bentayga, cel mai scump SUV din lume, nu duce lipsă de clienţi români. Până în acest moment, nouă compatrioţi au comandat deja un Bentley Bentayga, informează Gandul.info.

Cei nouă clienţi vor intra în posesia bolizilor în acest an, iar termenele de livrare pentru următorii clienţi care doresc un Bentayga au fost decalate în ianuarie 2017, în condiţiile în care cota de maşini Bentley destinată României s-a epuizat.

Cel mai scump exemplar Bentley Bentayga comandat până acum în ţara noastră costă 310.000 euro cu TVA inclus. Primul exemplar va fi livrat în Capitală în luna martie, când modelul va fi prezentat oficial şi în faţa presei.

Volkswagen Group, proprietarul mărcii Bentley, a investit 800 milioane lire sterline şi a angajat o mie de muncitori pentru a face faţă cerinţelor pentru cel mai luxos SUV din lume. Bentley Bentayga are 608 CP sub capotă şi accelerează de la 0 la 100 km la oră în 4 secunde.



Bentley Bentayga este primul Sports Utility Vehicle creat vreodată de Bentley, aşa că a trebuit să fie unul care să bifeze cât mai multe căsuţe de „cel mai”: este cel mai rapid, mai puternic, mai luxos şi mai exclusivist SUV din lume, după spusele reprezentanţilor din Crewe. Un review complet al luxoasei maşini puteţi citi aici

Alături puteţi vedea un clip video de 14 minute în care Bentley Bentayga este prezentat în detaliu.  Dacă până acum nu vă plăcea marca Bentley, după ce veţi vedea filmuleţul sigur vă veţi schimba părerea.

 


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide