GALERIE FOTO. Florin Piersic, şoferul. Maşinile pe care le-a deţinut şi sumele pentru care le-a vândut

Autor: Marius Vișan 25 ian. 2016 Știri auto

 

Fiindcă peste puţin timp (27 ianuarie) Florin Piersic îşi va serba ziua de naştere, şi pentru că în ultima perioadă am postat articole despre maşinile celebrităţilor, ne-am gândit să vă prezentăm care sunt preferinţele în materie de maşini ale unuia dintre cei mai iubiţi actori români. Am luat la puricat internetul şi am găsit legate de acest subiect, au fost două anunţuri de vânzare pentru două dintre maşinile pe care le-a deţinut îndrăgitul actor. Ambele anunţuri au ceva în comun: marca Ford.

Dacă, în general, maşinile celebrităţilor se vând la licitaţie, pentru sume fabuloase, autoturismele lui Florin Piersic nu au avut preţuri exorbitante.

Citeşte şi PROPRIETAR DE DIESEL: avantaje şi dezavantaje

Anul trecut Florin Piersic işi vindea maşina pe OLX. Era vorba de un Ford Galaxy Ghia de culoare roşie, fabricat 2001, scos la vânzare pentru suma de 3.500 de dolari. Conform celor de la Stirileprotv.ro, informaţia a fost confirmată chiar de managerul lui Florin Piersic, iar poza de mai jos ne convinge de veridicitatea anunţului.

 

Mai multe imagini gasesti aici

Citeşte şi Bucureşti, în topul oraşelor cu cel mai prost trafic. Află pe ce loc suntem şi câte ore pierde un şofer pe an

Acum câţiva ani, Florin Piersic a mai postat un anunţ despre scoaterea la vânzare a unui alt Ford – un model Granada fabricat în anul 1982. Preţul era de 2.000 de euro.

Anunţul suna astfel: Ford Granada 2.3 V6, 150.000 km la bord, tracţiune spate, suspensie independentă, servo-direcţie, închidere centralizată, alarmă, scaune cu reglaj lombar, jante aliaj originale şi un mp3 player Sony aceasta fiind singura piesă care nu este originală a maşinii. Şi în acest anunţ apare şi proprietarul, tocmai pentru ca acesta să fie mai convingător.

Mai multe imagini gasesti aici

Citeşte şi Ruşii relansează o maşină celebră, o viitoare concurentă directă pentru Dacia

Citeşte şi VIDEO. Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Citeşte şi FOTO. ”Umila” maşina folosită de Papa Francisc în vizita din SUA va fi scoasă la vânzare. Află modelul şi preţul

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide