XP-34 LandSpeeder

Un american fan mare al filmului Star Wars a creat un LandSpeeder identic cu cel al lui Luke Skywalker. La design doar, că daca descopera şi modalitatea de levitaţie ...

XP-34 LandSpeeder XP-34 LandSpeeder

Pe lângă faptul că mai are şi un R2-D2 construit la scară în propria curte, Daniel Deutsch, fost angajat la Lucas Film are un garaj plin de obiecte din Star Wars. Dar LandSpeeder ne-a atras nouă atenţia. Construit de la zero de către american, acesta este pus în mişcare de un motor electric şi are o autonomie ... suficient de mare cât să apuce să-l aducă înapoi pe R2-D2 când mai fuge de acasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.