Yamaha a rămas fără Rossi

Ben Spies a impresionat în anul de debut în MotoGP încât echipa de uzină Yamaha l-a recrutat pentru sezonul 2011.

Yamaha a rămas fără Rossi Yamaha a rămas fără Rossi

După anunţul marii uniri, Valentino Rossi în curte la Ducati Corse, a rămas un loc liber în echipa de uzină Yamaha. Ben Spies, component al echipei Yamaha Tech 3 va alerga în sezonul 2011 în MotoGP la echipa de uzină alături de Jorge Lorenzo.

Texanul este actualmente pe locul 7 în clasamentul general MotoGP 2010. A impresionat anul acesta prin constanţă, terminând în primii 5 plus un podium la Silverstone. Impresionant este faptul că Ben Spies este la primul sezon în MotoGP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.