Zagato cumpărat de proprietarul Spyker

Firma italiană de design Zagato a fost cumpărată cel care deţine şi Spyker.

Zagato cumpărat de proprietarul Spyker Zagato cumpărat de proprietarul Spyker

Prin această "manevră", Vladimir Antonov, şi-a asigurat practic succesul în industria auto prin reducerea costurilor pe termen lung. Investitorul rus mai deţine Spyker şi Bowler Off Road şi acuma Zagato, toate fiind reunite sub Coventry Prototype Panels (CPP).

Cu numele lui Spyker, experienţa lui Zagato în design şi cea a firmei Bowler în off-road şi lumea curselor, precum şi abilitatea companiei CPP în producţie, Antonov se pare că va dezvolta o corporaţie care se va specializa în motorsport, supecar-uri şi vehicule de lux.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.