Zâna măseluţă vine cu Camaro: cum să scoţi un dinte fiului cu maşina

Din ciclul „nu faceţi asta acasă”, ideea trăznită a săptămânii vine din America, acolo unde un tată mai... deosebit s-a gândit că ar fi o idee bună să scoată dintele de lapte al fiului său trăgându-l cu maşina. Şi nu orice maşină...

Zâna măseluţă vine cu Camaro: cum să scoţi un dinte fiului cu maşina Zâna măseluţă vine cu Camaro: cum să scoţi un dinte fiului cu maşina

Ce poţi face cu un Camaro? Să te distrezi pe autostradă sau să dansezi pe şoselele de munte, unde vei simţi că e mult prea lată maşina pentru aşa ceva. Sau, de ce nu, să pui 1.200 de cai-putere pe ea şi să faci liniuţe şi burn-out-uri, căci doar de-aia s-a creat maşina asta!

Ideea trăznită a săptămânii vine însă din America, acolo unde un tată s-a gândit că ar fi o idee bună să-i extragă dintele de lapte al fiului său legându-l cu gută de bara din spate a maşinii sale. Nu e ceva care să imitaţi şi voi acasă, dar rezultatul a fost pe măsură :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.